Forum Index

 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

haal maar 400 kb/s!?

 
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
boompie



Joined: 08 Oct 2009
Posts: 1

PostPosted: Thu Oct 08, 2009 7:12 pm    Post subject: haal maar 400 kb/s!? Reply with quote

Goedenavond!
Ik heb sinds eergister Usenet4U. Helemaal geweldig, maar ik haal maar 400 kb/s. dit vindt ik erg jammer!
http://www.speedtest.net/result/586601895.png
Dat is mijn resultaat! echt heel erg langzaam!
Ik heb Ziggo, abbonement weet ik zo niet, dacht rond de 20 mb.

Zou iemand mij kunnen helpen? de poorten veranderen helpt btw niet!

Mvgr,

Niels Boomsma ( boompie )
Back to top
View user's profile Send private message
Usenet4u
Site Admin


Joined: 20 Feb 2005
Posts: 479

PostPosted: Thu Oct 08, 2009 8:35 pm    Post subject: Reply with quote

Dat komt overeen met de speedtest, m.a.w je Ziggo verbinding is traag! (~3 Mbit i.p.v de 20 die je aangeeft)
Reset je modem / router eens?

Usenet4u
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Support All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group